Η εταιρεία Fafas

Η εταιρεία Fafas Food Products εξειδικεύεται στην παραγωγή μιγμάτων ειδών αρτοποιίας και παράλληλα είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παραγωγής έτοιμου μίγματος βάφλας και κρέπας.

Η πολυετής επαγγελματική μας ενασχόληση με τη παρασκευή μιγμάτων, η γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στους χώρους μαζικής εστίασης, καθώς και η ανάγκη της αγοράς για φρεσκοψημένα προϊόντα, μας ώθησε να ανακαλύψουμε ένα ολοκληρωμένο - γρήγορο - εύκολο -παραγωγικό και υγιεινό τρόπο παρασκευής μίγματος και ψησίματος βάφλας.

Ακόμα αναπτύξαμε και την παραγωγή μιγμάτων για κρέπες και παράλληλα ανακαλύψαμε ένα πρωτότυπο τρόπο παρασκευής φύλλου κρέπας που εξασφαλίζει ευκολία, μεγάλη παραγωγικότητα και δεν απαιτεί εξειδίκευση.

Βασική αρχή της Fafas Food Products όσο αφορά την παραγωγή των προϊόντων, είναι η επιλογή των ποιοτικότερων πρώτων υλών χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Σκοπός της εταιρείας είναι να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε όλα τα στάδια της συνεργασίας , όπως ενημέρωση, εκπαίδευση, διαφήμιση, οργάνωση και συνεχής υποστήριξη ικανοποιώντας κάθε επαγγελματική απαίτηση.