"αγνά υλικά, απαλαγμένα από μεταλαγμένα χωρίς χημικά συντηριτικά"
"Μίγμα για κρέπες"
Η FAFAS FOOD PRODUCTS θέλοντας να προλαβαίνει τις εξελίξεις στο χώρο της μαζικής εστίασης και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς δημιούργησε νέους κωδικούς σε έτοιμα μίγματα κρέπας ικανοποιώντας κάθε επαγγελματία.
Με γνώμονα την ποιότητα, την ευκολία στην παρασκευή των προϊόντων και το άριστο service μας δίνεται η δυνατότητα να στηρίζουμε και τον ποιο απαιτητικό πελάτη, δημιουργώντας μια επαγγελματική σχεση εμπιστοσύνης.
Το μίγμα κρέπας FAFAS παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα κάτω από προδιαγραφές ISO22000. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση των Α’ υλών στη διαδικασία παραγωγής, η παραγωγική διαδικασία, η αποθήκευση και η διακίνηση πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της FAFAS FOOD PRODUCTS χαρακτηρίζονται από πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση της παραγωγής. Φιλοσοφία της FAFAS FOOD PRODUCTS στην παραγωγή των προϊόντων της είναι η απουσία χημικών συντηρητικών.
Γι’ αυτό και όλες οι Α ύλες συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά τεχνικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την παραγωγή αγνών και φυσικών προϊόντων απαλλαγμένα από μεταλλαγμένα. Όλα αυτά διασφαλίζουν ένα άριστο και σταθερό ποιοτικά αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας για τη συσκευασία του μίγματος βάφλας FAFAS χρησιμοποιεί άριστα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά για την διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων από εξωγενείς παράγοντες.
Τα υλικά της συσκευασίας συνοδεύονται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς και την 282/08/ΕΚ σχετικά με την χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών. Δηλαδή η ποιότητα της συσκευασίας είναι εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία του κώδικα τροφίμων και των ευρωπαϊκών οδηγιών.
"Easy crepe maker"
"χειροκίνητο περιστροφικό εργαλείο απλώματος κρέπας"
Το πλεονέκτημα του τρισδιάστατου μηχανικού περιστροφικού εργαλείου απλώματος χυλού κρέπας είναι ότι το άπλωμα του χυλού κρέπας επιτυγχάνεται από οποιονδήποτε χρήστη χωρίς καμιά εμπειρία, εξειδίκευση, τεχνικά προσόντα ή επιδεξιότητα. Με την ίδια δοσολογία χυλού κρέπας κάθε φορά που γίνεται χρήση του τρισδιάστατου μηχανικού περιστροφικού εργαλείου απλώματος χυλού κρέπας μπορούν να παραχθούν ισοπαχή και ισομεγέθη φύλλα κρέπας με αποτέλεσμα την παροχή σταθερού τελικού προϊόντος στους πελάτες όσο αφορά το σχήμα και το πάχος. Η σταθερότητα του τελικού προϊόντος με την χρήση του τρισδιάστατου μηχανικού περιστροφικού εργαλείου απλώματος χυλού κρέπας επιτρέπει την ακριβή κοστολόγηση του φύλλου της κρέπας από τους επαγγελματίες και διευκολύνει τον επιχειρηματικό προγραμματισμό.
Το μεγάλο κόστος σε χρόνο και χρήμα για την δημιουργία εξειδικευμένου προσωπικού αποθαρρύνει τους επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης να ασχοληθούν με το προϊόν της κρέπας με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η προώθηση της στην αγορά.
Η παρούσα εφεύρεση του τρισδιάστατου μηχανικού περιστροφικού εργαλείου απλώματος χυλού κρέπας έχει σκοπό να μπορεί η παραγωγή του φύλλου κρέπας να γίνεται από οποιονδήποτε ανειδίκευτο χρήστη χωρίς εμπειρία δίνοντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την παραγωγή σταθερού τελικού προϊόντος σε ελάχιστο χρόνο.