FAFAS FOOD PRODUCTS

ΒΑΦΛΑΚΙ

απόλαυσέ το στη βόλτα σου
"αγνά υλικά, απαλαγμένα από μεταλαγμένα χωρίς χημικά συντηριτικά"

"Μίγμα για βαφλάκια"

Το βαφλάκι είναι μία φρεσκοψημένη βάφλα fafas σε ειδικό σχήμα έτσι ωστε να κόβεται και να δημιουργούνται δώδεκα όμοιες / ίδιες μπουκιές βάφλας (δώδεκα φρεσκοψημένα βαφλάκια).
Τώρα πλέον ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει το βαφλάκι μέσα στην ειδική χάρτινη πολυτελή συσκευασία περπατώντας στη βόλτα του, στην παιδική χαρά, στην παραλία και οπουδήποτε αλλού επιθυμεί με μεγάλη ευκολία.
Το βαφλάκι έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την μαζική εστίαση και δεν έχουν καθόλου καθηστικό χώρο στα καταστήματά τους, με τη δημιουργία συγκεκριμένων πόστων να εκπαιδευτούν και να διαχειριστούν το προιόν με τεράστια επιτυχία αυξάνωντας έτσι τον τζίρο της επιχείρησης.
Το μίγμα βαφλάκι είναι μία νέα συνταγή της εταιρείας FAFAS, παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα κάτω από προδιαγραφές ISO22000. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση των Α’ υλών στη διαδικασία παραγωγής , η παραγωγική διαδικασία, η αποθήκευση και η διακίνηση πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της FAFAS FOOD PRODUCTS χαρακτηρίζονται από πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση της παραγωγής. Φιλοσοφία της FAFAS FOOD PRODUCTS στην παραγωγή των προϊόντων της είναι η απουσία χημικών συντηρητικών.
Γι’ αυτό και όλες οι Α ύλες συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά τεχνικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την παραγωγή αγνών και φυσικών προϊόντων απαλλαγμένα από μεταλλαγμένα. Όλα αυτά διασφαλίζουν ένα άριστο και σταθερό ποιοτικά αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας για τη συσκευασία του μίγματος βαφλάκι χρησιμοποιεί άριστα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά για την διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων από εξωγενείς παράγοντες.
Τα υλικά της συσκευασίας συνοδεύονται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς και την 282/08/ΕΚ σχετικά με την χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών. Δηλαδή η ποιότητα της συσκευασίας είναι εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία του κώδικα τροφίμων και των ευρωπαϊκών οδηγιών.

"W-500 Waffle Maker"

"η πιο εξελιγμένη επαγγελματική βαφλιέρα κάθετου ψησίματος στον κόσμο!"

Η συσκευή αυτή είναι μία διπλή επαγγελματική βαφλιέρα κάθετου ψησίματος και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ψήσει ταυτόχρονα δύο βάφλες σε ελάχιστα λεπτά. Χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο σχεδιασμό της, από τις μεγάλες ευκολίες που παρέχει κατά τη διάρκεια του χειρισμού της καθώς και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας κατά την παραγωγική διαδικασία. Οι πλάκες ψησίματος έχουν επεξεργασία αντικολλητικής επίστρωσης που είναι σύμφωνη με όλες τις απαραίτητες διεθνείς προδιαγραφές που αφορούν στην επαφή με τα τρόφιμα.
Όλα τα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά υλικά που την συνθέτουν είναι τελευταίας τεχνολογίας και πληρούν κάθε ευρωπαϊκή και διεθνή απαίτηση προδιαγραφών.
Η ηλεκτρονική εγκατάσταση της συσκευής περιέχει οικολογικές ηλεκτρονικές πλακέτες, αποκλειστικά σχεδιασμένες για την FafasFoodProducts, οι οποίες φροντίζουν για την απόλυτη εξισορρόπηση των θερμοκρασιών στις πλάκες ψησίματος με συνεχή έλεγχο τεσσάρων διαφορετικών σημείων.
Χαρακτηρίζονται δε κατά την κατασκευή τους από την απουσία μόλυβδου στις κολλήσεις σύμφωνα με την τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία.
Η ύπαρξη ψηφιακής ένδειξης στην βάση της βαφλιέρας ενημερώνει ηλεκτρονικά τον χρήστη για τον χρόνο ψησίματος της βάφλας και σε συνάρτηση με την ηχητική ειδοποίηση όταν η βάφλα είναι έτοιμη επιτρέπει στον χρήστη να ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες.
Περιέχει μοναδικό λογισμικό Η/Υ για τη ρύθμιση και την ισορροπία της λειτουργίας της κατά τη διάρκεια της χρήσης. Κύριο χαρακτηριστικό του ηλεκτρονικού κυκλώματος της μηχανής είναι η φροντίδα για την πλήρη ασφάλεια του χρήστη μηδενίζοντας τυχόν επαγγελματικούς κινδύνους.
Ουσιαστικά η W-500 αποτελείται από δύο ανεξάρτητες βαφλιέρες που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δύο ή κάθε μία ξεχωριστά ανάλογα με τις παραγωγικές ανάγκες.
Η W-500 έχει πιστοποιηθεί για το CE από εγκεκριμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο για όλες τις οδηγίες που αφορούν την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία EMC (Electronic Magnetic Compatibility) καθώς και την ηλεκτρονική ασφάλεια όπως αυτή ορίζεται από την ευρωπαϊκή οδηγία LVD (Low Voltage Directive).

"take away!"

"απόλαυσέ το στη βόλτα σου"